POLIČSKÉ ROCKOUPÁNÍ
23. ROČNÍK MULTIŽÁNROVÉHO FESTIVALU, 29. - 30. 5. 2020, AREÁL KOUPALIŠTĚ V POLIČCE

Aktuálně

18.01.2007 - 10. Ročník

Festival se připravuje - info brzy.

21.06.2006 - Fotogalerie ročníku 2006

Konečně dorazily fotografie a konečně jsou na internetu. Je jich asi 500 kousků, takže snad bude z čeho vybírat. Mrkněte na ně a úvod fotogalerie berte jako poctu pořadatelům, kteří letos odvedli velký kus práce.

04.04.2006 - Program kompletni !

Program poličského Rockoupání je konečně hotov, schválen a připraven. Všichni se moc těšíme na Vaší návštěvu koupaliště a doufáme, že se Vám bude letošní ročník líbit a všechno, včetně počasí, dopadne na jedničku. Sledujte WWW stránky pro další informace.

09.03.2006 - Ochutnejte první část programu

Kolikátý ročník, že se nám to nezadržitelně blíží ? Těžko na prstech zkalkulovat. Každopádně se všichni nedočkavci konečně dočkali a všichni si můžeme dát první porci programu. Ta pravá hostina ale začne až na koupališti !! Pro program stačí kliknout na: Program ročníku 2006.

11.06.2005 - Konečně první fotogalerie

Trvalo to pár dní a dostala se k nám úplně první sada fotografií z letošního ročníku Rockoupání. Za tyto velice děkuji Vojtovi Jílkovi. Máte-li nějaké svoje fotografie, určitě si je nenechávejte pro sebe a pár mi jich pošlete, ať z nich mohou mít radost i ostatní :-) stačí kliknout na: fotogalerie z ročníku 2005

01.06.2005 - A je po všem přátelé ,....

To to uteklo, že ? Tak dlouho se všichni těšili a najednou je konec. Doufáme, že jste si z letošního ročníku odnesli spoustu příjemných vzpomínek, že jste objevili dosud nepoznaná hudební a společenská zákoutí a hlavně, že jste si ten poslední květnový víkend pořádně užili. Jak to všechno dopadlo ? Co se povedlo a co se nepovedlo ? Všechny Vaše dotazy Vám zodpoví ta nejpovolanější osoba. Stačí kliknout na Zprávu o poličském Rockoupání 2005

.,... Rád bych ještě zodpověděl jeden důležitý dotaz, který se týká fotografií z festivalu. Fotogalerie se jistě objeví v příštích týdnech. Záleží jen na tom, jak rychle se ke mě to kvantum fotografií dostane. BuĎte trpěliví a mějte s námi slitování. Dík

20.05.2005 - Online zprávy & zprávičky

Stejně jako v minulých ročnících i letos jsou pro Vás připraveny online zprávy přímo z dějiště festivalu. Součástí zpravodajství budou i fotografie a videopřenos. Nemáte-li možnost zúčastnit se festivalu, určitě využijte možnosti a buďte u toho !! Vše by se mělo odehrávat na této adrese: online zpravodajství. Jestliže vám odkaz z nějakých důvodů nefunguje, zkuste najít informace tady: www.policka.cz. Nutností pro shlédnutí videa je WMP Plugin pro Internet Expolrer. Problém by měla vyřešit nová verze přehrávače Windows Media Player.

10.05.2005 - Časové změny v programu

Dva týdny před Rockoupáním se trochu pozměnila doba vystupování sobotních kapel. Časy se mírně posunuly, čehož si ani nevšimnete, ale skupina Znouzectnost nám poskočila z ranních hodin do hodin podvečerních. Nic jiného se nestalo :-)

25.03.2005 - Fotogalerie z minulých ročníků

Konečně přidány fotogalerie z minulých ročníků Rockoupání. Není to žádný zázrak, ale nemusí pršet, jen když kape :-) Přejeme Vám příjemnou podívanou !! Jestli máte nějaké dotazy ohledně Rockoupání, napište vzkaz do Knihy návštěv. Mějte se jarně.

16.03.2005 - Spuštěny nové stránky

Zdravíme Vás, hudbychtiví přátelé !! Festival poličské Rockoupání se, po delší odmlce, vrací na internet a přináší ty nejaktuálnější informace přímo z centra dění. Program, který je právě nyní zveřejněn zde a take ná stránkách Divadelního klubu: www.divadelniklub.cz, je již s největší pravděpodobností konečný a nemělo by docházet k nijak dramatickým změnám.