POLIČSKÉ ROCKOUPÁNÍ
23. ROČNÍK MULTIŽÁNROVÉHO FESTIVALU, 29. - 30. 5. 2020, AREÁL KOUPALIŠTĚ V POLIČCE

Aktuálně

27.05.2010 - Jak se staví festival ...

V sekci fotogalerie si můžete prohlédnou některé fotogorafie z probíhající stavby ...

27.05.2010 - report č.2

hoši děkujem, vypadá to, že dopadne i počasí což je skoro neuvěřitelné,  proto kupujte vstupenky.Pouze v poličce předprodej do pátku 11:00.Ticketstream končí půl nocí čtvrteční.Nálada v technické produkci více než dobrá, zdá se že s přibývajícím časem se zlepšuje uvidíme ráno.Několik postřehů ze zákulisí, nyní pouze citace: kdosi - já si dám budík na devátou, někdo jiný shodil notebook s hudbou, moris - " můžeš lízat? ", kouba " ježiš marja ", hraje tornádo lue což znamená že notebook funguje.Mejval " haaa - k morisovy - "seš píča ". Zdá se, že konečně nálada v týmu uvadá a tím pádem máme několik málo hodin připravit se na zítřek.Prý všechny pozdravuje Topol, pro neznalé jeden z nejlepších zvukařů a také alůkoholiků v čechách.Všechny zdravý a po návratu z léčebny má moc práce.Nyní se hovoří o marihuaně, o jejích škodlivých účincích atd..... :-D.Raději zanechám report č.2 skončit a doporučím Vám čekat na další a nenechat si ujít jeden z posledních neprofesionálně zmáknutých a přesto mega festivalů v čechách.Fuck off all sponzors with out, Coma computers, Unet.cz, Dektrade, Elstore, Enter, Sádrokartony Nešický, Quanto, Martin Velíšek, Kofola, Rádio Černá hora, Argo, Pekárna Borová a to stačí protože poslední a největší je Jakub Kleinbauer ( teď skoro nelžu ) dobrou noc a dobré ráno s festivalem Poličské rockoupání.... PS: chtěl sem vložit nějaké fotografie, ale budou později, tedy co nejdříve....howg

26.05.2010 - report č.1

ufffffffff, příprava festivalu probíhá v již zaběhlých kolejích, jen je nás nějak málo a trošku nestíháme.Každopádně beze spánku a s trochou dobré nálady :-D zvládáme veškeré obtíže, abychom Vás mohly přivítat přibližně v pátek na jubilejním 13-tém ročníku.Trošku nám to komplikuje deštíček, ale je to jen takový vlahý skoro letní sprcháček, tak s tím není problém :-))). Areál bude oproti loňsku kvalitně zajištěn proti blátíčku, i když jak jistě pravidelný návštěvník ví " bez bláta není rockoupání ".Není čas na slohové práce a s chutí do toho...... Další report čekejte záhy.rck zdar

24.05.2010 - RCK na ČT dnes 07:00

http://www.ceskatelevize.cz/program/10274470705-25.05.2010-05:59-1.html

20.05.2010 - RCK v České televizi

25.5. mezi 06:45 a 07:15 se objevím spolu s kamarády z První hoře v Dobrém ránu ČT Brno a všechny Vás společně budeme zvát na letošní ročník.Váš festival.

12.05.2010 - Vltava poprvé po 7 letech a rovnou na rockoupání

Kapela VLTAVA se vrací!!!

Robert Nebřenský se rozhodl vrátit se s kapelou Vltava na pódia


Když v roce 2003 ohlásila kapela Vltava ukončení činnosti – zbylo po kapele mnoho osiřelých fanoušků a také velká díra na české hudební scéně.
Jedna z nejoriginálnějších kapel shromážděná od roku 1986 kolem kytaristy a zpěváka Roberta Nebřenského byla v českých zemích velmi oblíbená a také koncertně nesmírně činná. Diskografie kapely obsahuje 4 alba - Mládí i tak velkou lásku bere s humorem (1994), Šťastnej jako trám (1996), Marx, Engels, Beatles (1998), Když bozi zestárnou (2000) a 1 výběr Best of (2001).
Rok 2010 má být rokem návratu této dnes již legendární kapely. Současná Vltava chce stavět na novém repertoáru, na druhou stranu se nechce distancovat od původní Vltavy – a proto na koncertech můžeme očekávat i staré dobré písničky. Sestava „nové“ Vltavy částečně vychází z poslední sestavy Vltavy v roce 2003 – Robert Nebřenský (kytara, zpěv), Martin Vajgl (bicí), František Svačina (klávesové nástroje). Novými členy kapely pak jsou Tomáš Uhlík (basa) a především pak Peter Binder (kytara), pro kterého však Vltava není zcela nová kapela, protože již spolupracoval s Vltavou jako host na albu Mládí i tak velkou lásku bere s humorem.
Kapela plánuje přes léto navštívit pár vybraných akcí a na podzim vyrazit na regulérní turné po ČR.
 

28.04.2010 - Vstupenky - předprodej

Právě dnes se na mě začaly prodávát vstupenky na www.ticketstream.cz . Tak neváhejte a za pouhých 330,- nakupujte.Váš festival

27.04.2010 - Propagace

Mým národům: Vyzívám Vás moji věrní, pokud můžete naberte si v Divadelním klubu hrsti plakátů a letáčků a pomozte je prosím roznosit ať už po Vašich studijních ústavech, tak po městech ve kterých přežíváte.  S díky, Váš festival.

[ plakát JPG ] [ plakát PDF ] [ leták PDF ] [ banner 1 ] [ banner 2 ]

20.04.2010 - MULTIŽÁNROVÝ FESTIVAL POLIČSKÉ ROCKOUPÁNÍ 2010

Milý Jakube,

už jistě nevíš, co jsi tropil minulý rok, poslední květnový víkend. Dovol, abych Ti to předem mého dopisu připomněl.

      Á, tuším, že marně tápeš v paměti, tedy ti ji osvěžím. Vzpomínáš, jak jsi nahý v dešti tančil uprostřed poličského koupaliště na Mňágu a Žďorp? Poté jsi mi psal, jak to bylo príma, a že si to musíš zopakovat. Mám pro Tebe nejlepší zprávu tohoto roku: letos se legendární a kultovní multižánrový festival Poličské Rockoupání uskuteční opět – již po třinácté! To koukáš, viď!

     Čekají na Tebe tři hudební scény a divadelní představení v Divadelním klubu. Doufám, že dorazíš ze své jurty v lesích a to v pátek 28.5.2010 nejpozději v 15:30 do areálu poličského koupaliště. Sejdeme se tedy v tento čas u velikého stanu, kde se bude ... [ celý text > ]

 

11.04.2010 - RCK 2010 - soutěž

Pozor !!! Holduješ elektronické hudbě? Líbí se ti zlomené beaty? Chceš si zahrát v Jungle stanu? Ano?

Tak festival Rockoupání vám přináší skvělou soutěž.

Nahraj svůj set ve stylu od dub stepu až po tekno a nahrej ho někam na internet.
Pak pošli odkaz ke stažení na : teapackcz@gmail.com
nebo ho vypal na CD a dones ho do Divadelního Klubu v Poličce. Máte na to čas do 16.5.2010.

3 nejlepší budou kontaktováni a budou si moct zahrát na RCK.

P.S. u mejlu mi prosím napište i jméno u CD stačí dyš mi necháte mejl.

Kontaktováni budete od 16-19.5. takže v tu dobu checkujte mejla.
Časový plán kdo z výherců kdy hraje najdeš v programu rockoupaní

Tak see ya F.N.